Välkommen!

Hej och välkomna till min nya blogg!

Hade tänkt att denna plattformen skulle hjälpa mig att visa upp mig själv, marknadsföra mina tankar, få ut en krok i etern och även fungera som ett hjälpmedel i framtiden och nutiden. Med hjälpmedel tänker jag främst på att jag kommer att diskutera, analysera, plita ned och allmänt fostra mina egna tankar om SEO, sökmotoroptimering, som jag då sysslar med för närvarande. Främst är den här sidan till för mig själv, men kanske i framtiden kan den också hjälpa andra på vägen eller fungera som en liten återställare för folk som läst SEO men glömt av sin beskärda del av kunskap.

Jag heter som bekant Filip Majetic och jag är i skrivande stund 22 år och bor i en mindre ort utanför Göteborg. Mitt största intresse har sedan tidig ålder alltid varit att skriva och med hjälp av skrift få ut tankar, idéer och begrepp samtidigt som jag velat förstå min omvärld och hur jag förhåller mig till den. Pennan är som veterligen mäktigare än svärdet. Med en ganska blygsam litterär inriktning i gymnasiet, några få kompletterande studier i litteraturvetenskap och spelrecenserande på www.minhembio.com sedan hösten 2009 har jag försökt att utveckla mitt skrivande och vill ständigt ha nya utmaningar och möjligheter att erhålla nya aspekter. Det är därför SEO, konsten att göra en sida så attraktiv i sökmotorer som möjligt genom att primärt använda sig av skrift, lockar mig.

Jag har ingen extrem utbildning eller kunskap om vare sig webdesign, SEO eller övrigt bakom mig sedan tidigare utan har helt enkelt börja lära upp mig om saker kring ämnet då det fascinerar mig och är lätt att komma in i. Det är därför jag startade denna bloggen, för att kultivera mitt intresse och utveckla det, precis som allting annat. Det enda jag kan be om är att du, som eventuellt läser, följer med och kanske får samma lusta som jag har fått för konsten att sökordmotoroptimera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *